Konkursbeskyttelse

De er meget tynget af gæld skriver AP. Her er der ansøgt om at indlede det der hedder en chapter 11-sag.


Oslo For Tre Jubileer Om Fire Ar Middelalder Pompeii Statue

Makeup-mærket Revlon har meget dårlig økonomi.

. Konkursbeskyttelse betyder ikke nye indrømmelser. Virksomheden har nu anmodet om konkursbeskyttelse. 1 day agoSAS-pilotene som mandag gikk ut i streik reagerer sterkt på nyheten om at flyselskapet søker konkursbeskyttelse i USA.

Han erkender dog at strejken gør selskabets udfordringer endnu sværere. 1 day agoFlyselskapet SAS søker om konkursbeskyttelse i USA melder NTB. 1 day agoSAS-top afviser at have planlagt konkursbeskyttelse.

Kosmetikkprodusenten Revlon søkte onsdag konkursbeskyttelse etter å ha slitt i konkurransen mot nettbaserte butikker de siste årene melder Reuters. 1 day ago301 Moved Permanently. I en pressemeddelelse tirsdag morgen oplyser SAS at selskabet har afleveret en ansøgning til en domstol i New Yorks sydlige retskreds.

Flyselskapet varsler at dette er neste steg i deres redningsplan SAS Forward som ble lagt fram i februar. Selskabet har anmodet om det der hedder kapitel 11. Bestyrelsesformand i SAS Carsten Dilling.

1 day agoSAS varsler at de innleder en domstolsprosess i USA for å søke om konkursbeskyttelse. SENESTE NYT KURSER Log ind Bliv kunde Seneste nyt Kurser Børsen investor Søg Børsen Fordelsklub Nyheder. 1 day agoSAS har tirsdag afleveret en ansøgning om konkursbeskyttelse ved en domstol i USA.

Erik Johansen NTB Erik JohansenNTB SAS varsler at dette er. Det sker for at selskabet kan tage. Bæredygtig Ejendomme Finans Gazelle.

SAS fly på Gardermoen Flyselskapet SAS varsler at de innleder en domstolsprosess i USA for å søke om konkursbeskyttelse. De mener de blir brukt som en brekkstang. Ifølge ham er ansøgningen om konkursbeskyttelse ikke lavet på grund af den igangværende pilotstejke.

Simon Fals Thomas Hvelplund Askjær 05. Vi er nået frem til at konkursbeskyttelse er det bedste alternativ siger bestyrelsesformanden. Selskapet opplyste om eiendeler og gjeld på mellom 1 og 10 milliarder dollar ifølge US Bankruptcy Court for Southern District of New York.

Juli 2022 0838 Oppdatert 5. Det er en strategi som længe har været planlagt. SAS-piloter strejker og mange afgange er aflyst i CPH Københavns Lufthavn.

I en pressemeddelelse tirsdag morgen oplyser SAS at selskabet har afleveret en ansøgning til en domstol i New Yorks sydlige retskreds. 1 day agoStormombruste SAS søger nu om konkursbeskyttelse i USA. Revlon forklarer det selv med stigende omkostninger og udfordringer med levering af materialer.

SAS-piloter føler sig brugt som en undskyldning for at SAS kunne søge om konkursbeskyttelse. Her er der ansøgt om at indlede det der hedder en chapter 11-sag. Sende Del på Twitter Del på E.

1 day agoSAS har tirsdag afleveret en ansøgning om konkursbeskyttelse ved en domstol i USA.


Pin Pa Norway


Pin Pa Norway


Siste Arbeidene Pa Follobanen I Gang Igjen Bane Nor Har Kastet Ut Storentreprenor Aftenposten Norge Gang Oslo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel